Virksomheden

Virksomhedens start går helt tilbage til 1952, først under navnet Nordisk Tråd Industri og siden under navnet NTI Design. Firmaets nuværende ejer, David Frøkjær, overtog firmaet i 1999, med mere end 20 års brancheerfaring.

David Frøkjær har siden opkøbet Tråd-produktions fabrik i Polen, Ringsted Tråd, Jela Tråd samt andre små produktions firmaer, som gør at NTI Design i dag er klædt på til at møde fremtidskrav og gør at det kan lade sig gøre at producerer i Danmark og Europa til fornuftige priser. NTI Design er konkurrence dygtige og har kapaciteten til at lagerføre storproduktion for kunden samt distribuerer kundens displays med vare i hele verden.

DSC_053000-1

NTI Design er en moderne virksomhed som fremstiller salgsstativer, displays, trådkurve og brugsstativer til butiksindretning, i bl.a. plade og tråd, ofte kombineret med stålrør, profiler.

NTI Design står særdeles stærkt rustet til at møde fremtidige udfordringer. Vi har til huse i Birkerød, hvor vi råder over et produktionsareal på 4.650 m², et showroom på 200 m² og en lagerhal på 3.000 m².

NTI Design er konkurrence dygtige og har kapaciteten til at lagerføre storproduktion for kunden samt distribuerer kundens displays med vare i hele verden.